BENVINGUTS A LA PENYA BLAUGRANA SOM UN SENTIMENT

Tots els Culés cridem amb passió: “1899, neix el club que porto al cor”. Aquell 8 de desembre el Barça va jugar, i perdre, el seu primer partit. El Sr.Gamper acabava de fundar, sense saber-ho, molt més que un equip, molt més que un club…una institució….un Sentiment.

Fruit d’aquest Sentiment, l’any 2005, neix a Lleida la Penya Blaugrana Som un Sentiment. Un grup d’amics, que tal com va fer en Joan Gamper i els seus jugadors, ha anat creixent i arrelant amb força. Amb constància i il.lusió, la Penya Blaugrana Som un Sentiment, ha esdevingut punt de trobada dels Culés de Ponent, centre de reunió d’amics i matriu de múltiples activitats lúdico-esportives.

Aquí hi trobaràs des de l’imprescindible cafè del matí, fins l’eufòria d’un apassionant Barça-Madrid, en un ambient entusiasta, amb l’energia d’una afició jove i amb empenta. Tots els partits es viuen amb intensitat a la Sala Josep Sunyol, amb caliu, celebrant entre cants i entrepans…i quan toca, també patim, però ja ho diuen: “les penes amb pà, fan de més bon passar”.

Durant tot l’any, celebrem diferents campionats i esdeveniments: tornejos de botifarra, escacs, futbolí, futbol sala, porres, panera de Nadal, carrossa Blaugrana de Carnestoltes, parada de Sant Jordi, sortides, excursions, autocars pel Gamper o la Selecció Catalana i fins i tot ens visiten els Reis Mags de l’Orient!

Vols unir-te a nosaltres? Fes-te’n soci! Això et permetrà, a través dels carnets personalitzats, veure els partits en pantalla gegant, gaudir de facilitats per aconseguir entrades pel Barça i per partits de l’esport lleidatà, a qui lliurem suport constant. Podràs participar en les múltiples activitats que la Penya organitza per l’esvarjo de tots, exposar les teves suggerències i rebre el recolzament del Síndic del Soci per a qualsevol qüestió.

Informa-te’n a la Penya Blaugrana Som un Sentiment, C/Pius XII, nº 29 de Lleida.

Som un Sentiment, viu i somia en Blaugrana.

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*