La penya lleidatana ven participacions a vuit números de la Grossa de Cap d’Any entre els quals destaca el 2072, el número de penya oficial corresponent a Som un Sentiment

Fidel al seu compromís amb el país, Som un Sentiment repeteix enguany, en ocasió de les festes nadalenques, la realització de participacions de loteria de la Grossa de Cap d’Any. La penya lleidatana ha realitzat participacions on el comprador juga a 8 números entre els quals destaca el 2072, el número de penya oficial corresponent a Som un Sentiment. Un número de gran significat simbòlic per a la penya degut a la llarga lluita per a la seva oficialitat.

 

Les participacions, que es venen al preu de 5 euros per butlleta, poden ser adquirides a la seu social de la penya (Av. Pius, XII, 29, de Lleida) fins a la data del sorteig, el 31 de desembre de 2014. Per tal de seguir el sorteig, la penya organitzarà també un esmorzar popular aquell mateix dia per poder celebrar un hipotètic premi com l’ocasió es mereix.

 

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*