Primeres cues de penyistes que volen votar i desafiar les previsibles prohibicions

Avui, 22 d’octubre, la Penya Blaugrana Som un Sentiment ha obert el procés de participació a la Porra Popular no refrendària sobre el clàssic de 2014. Una urna ubicada a la seu social de la penya és l’espai on els socis i simpatitzants poden dipositar la seva papereta per respondre a la doble pregunta de la porra que és la següent:

“Creus que el Barça guanyarà el clàssic que es disputa el dissabte 25 d’octubre a la capital del país veí?

En cas afirmatiu, quin serà el resultat? I a la mitja part?

En cas negatiu, quin serà el resultat? I a la mitja part?”

La pregunta, acordada després d’una intensa negociació al si de la junta de la penya, ha començat a ser resposta avui mateix per socis i sòcies que han format les primeres cues demostrant les seves ganes de votar. La penya ha afanyat als seus socis a participar al procés tot anunciant que la porra popular encara no ha estat il·legalitzada pel Tribunal Constitucional. Tot i així, ningú descarta que abans de dissabte la porra sigui suspesa per les instàncies judicials espanyoles.

De moment, però, el procés, en les poques hores de vida que duu, és un gran èxit que suposa un desafiament a aquells que volen negar-nos el dret a l’expressió.

Des d’aquí, doncs, Som un Sentiment convida als barcelonistes i a tots el demòcrates a participar a la Porra popular no refrendària sobre el clàssic de 2014. Nosaltres participem, nosaltres decidim!

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*