Aquest cap de setmana torna a mantenir-se un duel a alta escala entre els màxims candidats a endur-se tots els títols. I com cada any la P.B. Som un Sentiment posa tots els seus esforços per a què la gent que vingui a veure el partit se senti transportada al mateix Camp Nou. Pancartes, bombo, estelada gegant, càntics i el millor ambient comprimit al local de la Penya.

Aquest any s’afegeix la sortida de la Loteria de la Penya i hem volgut apostar per la Loteria Catalana, La Grossa de Cap d’Any, per fer la nostra butlleta. Des del mateix dia del derbi ja podreu comprar-ne a la seu Social C/Pius XII, 29 Baixos.

Immersos en un procés com el que està el poble de Catalunya i el suport que sempre ha donat la Penya, aquest any el disseny està enfocat amb una estelada de fons, volent reivindicar que tot un Poble té dret a decidir el seu futur! En fer el canvi a la Grossa, es participarà amb 20 números per cada butlleta a un preu de 4€ cada una.

loteria2013

Us esperem a tots a la Penya pel Derbi i estigueu al cas que les butlletes s’acaben a la velocitat que Messi marca gols!

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*