892280_10200349032481092_969488359_o

Ahir va ser un dia per confiar, per no dubtar, per deixar anar totes les pors. Un Barça immens i un públic que empenyia i feia de veritable jugador núm. 12 una mescla d’ingredients que apuntaven cap a una creïble remuntada.

A la Penya, com sempre, vam traslladar-hi una part del Camp Nou i des del principi un ambient tens però amb confiança va fer que tots els nostres socis/es comencessin animar des del minut 1 fins que ja no els quedés ni un bri de veu.

A l’arribar a la mitja part la gent seguia amb la intriga de com es desenvoluparia el segon assalt hi havia la tensió de si el Milan podia marcar-nos un gol i ens desmuntés tot el construït fins aquell moment, però el Barça va estar brillant i s’ho creia tant que va fer de la segona part la rèplica de la primera duplicant el resultat, tot i així mantenint-nos amb l’ai al cor fins al xiulet final.

Aquell moment la Penya va embogir i saltar d’alegria, traient-se un pes de sobre, acumulat per la tensió sofrida durant tot el Matx.

Us deixo un recull d’imatges que reflecteixen la cronologia dels fets a la nostra Seu (Gràcies Ares!).

892280_10200349032481092_969488359_o

Perquè a Som un Sentiment formem part del jugador número 12!!

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*