Com ja va sent habitual i seguint els principis de la Penya en donar suport a la cultura Catalana aquest passat dimecres 2 de Gener Som un Sentiment va organitzar un autocar per assistir al partit Nadalenc de la Nostra Selecció que aquest cop s’enfrontava contra Nigèria.

Uns 50 socis de la P.B. Som un Sentiment es van desplaçar per poder gaudir de la festa catalana del futbol, aquest cop en un camp diferent, l’estadi de l’Espanyol Cornellà-el Prat, aprofitant l’avinentesa es va voler retre homenatge, a la porta 21 juntament amb l’estàtua que l’honora, al estimat jugador Dani Jarque, realitzant unes fotografies amb al socis de la Penya que ens acompanyaven.

Gràcies aquest desplaçament, tot i l’empat, tots els assistents que ens van acompanyar van poder gaudir del comiat com entrenador del nostre estimat Johan Cruyff i d’un ambient immillorable.

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*