Fidel a la tradició, la Penya Blaugrana Som un Sentiment va ser present a la rua de Carnestoltes pels carrers de Lleida i a la divertida Cursa de Llits recordant les 6 copes guanyades pel Barça durant l’any 2009

carrossa_carnaval_10_1La Penya Blaugrana Som un Sentiment va elegir enguany com a difressa per Carnaval la carta del 6 de copes per recordar així els sis títols guanyats pel Barça durant l’any 2009. La penya va realitzar una gran carrossa per participar a la rua de Carnestoltes que va desfilar pels carrers de Lleida el dissabte 13 de febrer. La carrossa duia les 6 copes i anava acompanyada de la disfressa de carta de 6 de copes que com es pot veure a les fotografies era un 6 de copes de la baralla tradicional per davant i un 6 de copes molt especial (amb els sis títols culés) per darrera. Aquesta original carrossa va donar un toc blaugrana a la rua, on va estar acompanyada per una altra carrossa culé, la de l’Escola Joan XXIII de les Borges Blanques que va reproduir l’autobus dels campions. Tot plegat va fer del Carnaval de Lleidacursa_llits_10_2 una festa d’allò més blaugrana.

El diumenge 14 de febrer, fidel a la tradició, la penya Som un Sentiment va participar amb un llit propi a la cursa de llits que cada any baixa pels carrers del Casc Antic de Lleida. El llit, que també feia referència a les 6 copes, va fer un paper d’allò més digne tot i que no va poder pujar al podi com havia fet en ocasions precedents.

Amb totes aquestes activitats la Penya Blaugrana Som un Sentiment demostra de nou el seu compromís amb les activitats culturals i populars de la ciutat de Lleida, un constant en la seva activitat.

Be Sociable, Share!
  1. Jaajaajaja ja era hora q la Penya Som Un Sentiment tingui una web propia…Lo bó sempre és fa esperar …Felicitats a tots-es !!

    FORÇA BARÇA I VISCA CATALUNYA LLIURE !!!

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*